marekwiatr, tak posiada koło dwumasowe i zapewne czytając a mianowicie przy wciśnięciu sprzęgła na "półsprzęgło" zaczyna dziwnie hałasować?? to świadczy nie o problemie ze sprzęgłem lecz dumasą :| poszukaj na forum i w sieci i włóż sobie jednomasa i nowe sprzęgło z dociskiem i będziesz miał spokój do końca użytkowania swego i następcy po tobie
Śląsk - wjazd na A4 (kierunek Wrocław)
Zwiń
X
-
Śląsk - wjazd na A4 (kierunek Wrocław)
Witam,
mam do Kolegów/Koleżanek pytanie jaką drogę zalecacie na Śląsku chcąc wjechać na A4 jadąc od Kielc? Wg navi mogę wjechać w okolicach Pyrzowic na A2, objechać nią w zasadzie większą część aglomeracji i później na A4. Lub też pominąc A2 i w Katowicach wjechać na A4. Pytam, ponieważ czasami navigacje łżą w żywe oczyPozdrawiam
Northeusz
-
-
Re: Śląsk - wjazd na A4 (kierunek Wrocław)
Zamieszczone przez NortheuszWitam,
mam do Kolegów/Koleżanek pytanie jaką drogę zalecacie na Śląsku chcąc wjechać na A4 jadąc od Kielc? Wg navi mogę wjechać w okolicach Pyrzowic na A1, objechać nią w zasadzie większą część aglomeracji i później na A4. Lub też pominąc A2 i w Katowicach wjechać na A4. Pytam, ponieważ czasami navigacje łżą w żywe oczy
Komentarz
-
-
Northeusz, jedź jak podał Mickul.
Będąc na A1 w Gliwicach bedziesz jechał estakadą i jak po prawej zobaczysz niebieski duży bydynek z kominami i napisem PEC Gliwice to za kilkaset metrów bedziesz miał kierunek Wrocław (charakterystyczne miejsce bo jest zwężenie do 2 pasów i budują filary pod trasę DTŚ)
Komentarz
-
-
Podziękował
Pisałem o A2, a miałem na myśli oczywiście A1 . Pomijając A4, czy przejazd A1 jest płatny? Koledzy, czy w okolicach wjazdu na A1 jest jakaś stacja, gdzie można LPG zatankować, możliwie jak najbliżej? Navi mi pokazuje, że jest tam BP niedaleko od węzła, gdzie zjeżdża się na lotnisko, w kierunku lotniska. Chciałem się upewnić, czy nie kłamie ustrojstwo .Pozdrawiam
Northeusz
Komentarz
-
-
Na Twoim miejscu zatankowałbym na BP w Zawierciu, bo potem nic nie widziałem. A1 jest jeszcze darmowa. Do Wrocławia z Sośnicy zapłacisz 16,20zł. Nie pakuj się krótszą drogą przez DK88 (węzeł Gliwice Wschód), bo fakt, że jest to krótsza droga, ale są straszne objazdy teraz bo niektóre odcinki są zamknięte.
Komentarz
-
-
Jak byś chciał skorzystać ze skrótu (DK 88) jak podał Mickul to na mapce masz objazd.
Jak zjedziesz z A1 na węźle Gl-Wschód to kierunek Wrocław i do końca DK88 (A).
Na 1-szym rondzie (B) 2-gi wyjazd, do następnego ronda (C) w lewo, na estakadę (D), potem jak główna w lewo i zaraz w prawo, do świateł (E) w prawo i do następnych świateł (F) w lewo na Wrocław.
Trochę kręcenia i 1,4 zł w kieszeni :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Jak ostatnio jechałem do Holandii to waliłem jedynką na węzeł sośnica i na A4.Czasem kombinowanie objazdów żeby zaoszczędzić parę złoty się nie opłaca,zważając że kolega jest z Kielc i może się tu nie znać na objazdach.http://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
Pozdrawiam ANIOL
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftA za te 1,4pln kola mozna pogubic, bo 88 jakoscia nie grzeszyhttp://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
Pozdrawiam ANIOL
Komentarz
-
Komentarz